Ashtonia definitief niet naar Malieveld in Den Haag print pagina (18-10-2018)
Deze week werd bekend gemaakt dat Cirque du Soleil het Malieveld in Den Haag voor de komende 10 jaar kiest als thuisbasis. Dit resulteerde direct in groot overleg bij de Ashton Brothers, de Enfants Terribles van de internationale circus- en theaterwereld. Na een paar dagen van heftige discussies, zijn de broers uiteindelijk toch in goed overleg tot een besluit gekomen. De komende 10 jaar zullen zij hun eigen land Ashtonia NIET stichten op het Malieveld in Den Haag. Zij blijven op hun eigenwijze manier hun voorstellingen in de theaters in Nederland en ver daarbuiten spelen. Ook wordt er gekeken naar andere mooie plekken in de wereld om Ashtonia wederom te stichten.

De Ashton Brothers (Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde Oudejans) maken al 18 jaar succesvolle internationale variété-spektakel shows als Ballyhoo!, Charlatans, a medicine show, Treasures. Op dit moment toeren ze voor het derde seizoen door Nederland en België met de voorstelling Enfants Terribles, waar al meer dan 300.000 bezoekers op afkwamen. In het voorjaar van 2019 gaan ze een spannende samenwerking aan met het Noordpool Orkest van Reinout Douma en worden in de grote theaterzalen van Nederland halsbrekende capriolen uitgehaald met Concerto Esplosivo.

Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn. ‘The hardest working men in showbizz’ hebben elke avond maar één doel: hun publiek verwonderen, ontroeren en laten lachen tot ze niet meer kunnen.

Lees meer op: http://www.ashtonbrothers.nl


Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.