Drievoudige Winnaar finale 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival print pagina
(17-11-2018)

De winnaar van het 32ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Henk Overdijk heeft op vrijdag 16 november de Juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. “De winnaar van het Groninger Studenten Cabaret Festival is een innemende performer, die een universeel thema erg geestig en spectaculair uitwerkt.” – de jury van het 32ste GSCF

De drie finalisten Tijmen Dokter, Henk Overdijk en Melise Yazgili hebben de sterren van de hemel gespeeld in de tot de nok gevulde Groninger Stadsschouwburg. En wat was het was een zenuwslopende finale! De vierkoppige jury bestond uit Carlijn Sonneveldt, Eveline Mol, Mike Peek en Paul Haenen . Zij kozen niet alleen de winnaar van de Juryprijs, ook ontfermde de jury zich over de uitreiking van de Persoonlijkheidsprijs. Deze prijs is bestemd voor het talent met de meeste groeipotentie. Dit jaar heeft Henk Overdijk niet alleen de Jyryprijs, maar ook deze prijs in de wacht mogen slepen!

Tot slot had het publiek ook een stem; zij kozen de winnaar van de Publieksprijs. Ook hier werd Henk Overdijk als absolute favoriet gekozen en mocht hij met deze eer de Publieksprijs ontvangen. Een drievoudige winnaar dit jaar!

Onze drie finalisten gaan nu op tour door Nederland om nog meer publiek te overtuigen van hun komisch talent. Vanaf 12 januari treden zij op in de volgende steden: Annen, Amsterdam, Leeuwarden, Groningen, Utrecht, Den Haag, Arnhem, Enschede en Rotterdam!

Lees meer op: http://www.gscf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.