Finalisten Leids Cabaret Festival zijn bekend print pagina
(15-02-2019)

Op donderdagavond 14 februari maakte Lieke Jordens als woordvoerder van de jury, in een bomvolle Leidse Schouwburg, de drie finalisten bekend die door de jury werden gekozen. Dat zijn Senne Guns, Jasper van der Veen en Gavin Reijnders. Zij staan in de finale op zaterdag 16 februari 2019.

Op zaterdag 16 februari nemen Senne Guns, Jasper van der Veen en Gavin Reijnders het tegen elkaar op in de finale van het festival. Er zijn drie prijzen te verdelen: de juryprijs, de publieksprijs en -voor het eerst dit jaar- de studentenprijs. De vakjury kiest de juryprijswinnaar, het publiek kiest de publieksprijswinnaar en vier studenten van verschillende Leidse verenigingen kiezen de studentenprijswinnaar uit alle acht de deelnemers.

Jury
De vakjury bestaat dit jaar uit Erik Vermeulen (redacteur theater, muziek, culinair bij DWDD), Lieke Jordens (programmeur Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw de Vereeniging), Joy Kreiken (assistent programmeur Zwolse Theaters) en Steven Peters (o.a. dramaturg en voormalig programmeur Stadsschouwburg Utrecht).

Lees meer op: http://www.leidscabaretfestival.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.