Nieuw seizoen Klikbeet met Stefan Pop print pagina
(17-04-2019)

Het sketchprogramma Klikbeet komt vanaf 21 april terug op NPO 3, met alweer het derde seizoen binnen twee jaar. De drijvende kracht achter de serie is Comedytrain-lid Stefan Pop.

Met nog een aantal opnamedagen te gaan staat Stefan Pop te popelen om het derde seizoen van Klikbeet te laten zien aan de kijkers van NPO 3 op 21 april om 22:50. De mensen die Klikbeet online volgen worden tevreden gehouden met teasers en dat belooft veel goeds. Ook dit seizoen is het vaste team van collega-comedians ingeschakeld met onder anderen Tex de Wit, Alex Ploeg, Eva Crutzen en Kees van Amstel.

Als bedenker, schrijver, speler en eindredacteur haalt Stefan inspiratie uit de meest gangbare gebeurtenissen en daarmee krijg je een inkijkje in het brein van een comedian… Zoals hieronder bij de prijzenkast van Ajax en een bezoekje aan de fietsenmaker.

Ook dit seizoen lees je weer mee met de chatgroep van onze wereldleiders en zie je persiflages op populaire tv-programma’s. In de eerste aflevering van het seizoen komen onder andere Game of Thrones en Merci-chocolade aan bod.

Klikbeet is een satirisch sketchprogramma waarin comedians Stefan Pop, Alex Ploeg en Tex de Wit hun kijk geven op het nieuws en de waan van de dag. Laat je verrassen met hilarische scenes die jou als kijker doen realiseren dat de werkelijkheid niet veel gekker is dan het Klikbeet-universum.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.