Comedyhuis Club sluit het seizoen af op zaterdag 1 juni met jokes, Jazz en Comedy print pagina
(15-05-2019)

De Comedyhuis Club in Utrecht heeft er het beste jaar in zijn bestaan op zitten, met meer comedyfans die langskwamen dan ooit en meer goede shows van (buitenlandse) topcomedians en Utrechtse talenten. Omdat zaterdag 1 juni onze laatste show voor de zomerpauze is, en het Comedyhuis dit jaar alweer 10 jaar bestaat, vieren we dat met een speciale toegift. De jazzmuzikanten van het Bob Wijnen Trio komen langs om mee te werken aan een superspeciale uitsmijter: Jazz en Comedy, waarbij comedians hun verhalen vertellen begeleid door jazz.

Is het muzikale comedy of humor waar muziek in zit? Het wordt in ieder geval lekker leuk én raar in de Comedyhuis Club, en da’s het belangrijkste. De avond begint met ‘gewone’ optredens van de comedians, dus met de grapdichtheid zit het wel snor, en daarna gaan we lekker bepoppend de avond in. It’s all about that jazz, baby!

Dit is de laatste comedyshow in de Comedyhuis Club (Oudegracht 36 in Utrecht) van dit theaterseizoen, hierna gaan we er even een paar maandjes tussenuit. In september keren we terug.

Tickets
Comedyhuis Club Showcase – zaterdag 1 juni – http://bit.ly/JazzEnComedy

Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.