Elf cabaretiers door naar de Halve Finale van het 13de Utrechts Cabaret Festival 2019 print pagina
(29-05-2019)

Schiller Theater Place Royale organiseert op woensdag 5 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni de 13de editie van het Utrechts Cabaret Festival 2019. Dit Cabaret Festival vormt één van de hoogtepunten van het culturele seizoen in de stad Utrecht. Door een deskundige commissie zijn elf cabaretiers geselecteerd.

Het Utrechts Cabaret Festival vindt plaats in het historische Rijksmonument van het Schiller Theater, Minrebroederstraat 11 te Utrecht, in het hart van de Domstad en biedt plaats aan 132 personen. In 2018 ging de felbegeerde juryprijs naar Thomas van der Hulst.

Woensdag 5 juni staan 5 cabaretiers op het podium, te weten: Tim Kroezen, Han en Grietje (B), Dylan Berkeveld, Jeroen Bloemhoff en Leander Van Doorn.

Vrijdag 7 juni, 6 cabaretiers te weten.: Ivo van der Ham, Maurits Koster, Jet van Dam, Dave Felida, Roosje Pertz (B) en Davey Turnhout.

Zaterdag 8 juni is de Grand Finale. Alle avonden aanvang 20:30 uur.

Tickets uitsluitend reserveren via https://www.schillertheater.nl

Lees meer op: http://www.schillertheater.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.