Belgische duo Han en Grietje wint jury- en publieksprijs van het 13e Utrechts Cabaret Festival-2019 print pagina
(09-06-2019)

In een afgeladen rijksmonument Schiller Theater “Place Royale” werden Han Coucke en de Gentse actrice Griet Dobbelaere zaterdagavond gelauwerd met de jury- en publieksprijs op het 13e Utrechts Cabaret Festival. Met twee bekers gingen zij terug naar Vlaanderen! Han en Grietje is de allereerste productie die het humoristische duo samen maakte.

Juryvoorzitter Tim van der Sluijs: “Han en Grietje hebben een lekker interactieve opening zijn een professioneel en goed op elkaar ingespeeld duo. Ze beheersen alle facetten van uitbundig tot verstilling. De tongverkrachtingsscène is mooi opgebouwd en ze spelen de tegenstellingen in het duo mooi en krachtig uit”.

De persoonlijkheidsprijs ging naar Maurits Koster en Ivo van der Ham won de aanmoedigingsprijs. In de Grand Finale plaatsten zich tevens Tim Kroezen en Davey Turnhout. Voor dit prestigieuze festival werden tien cabaretiers geselecteerd voor de halve finale ronden. Er hadden zich meer dan een dertigtal ingeschreven.

Lees meer op: http://www.utrechtscabaretfestival.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.