Comedian en cabaretier Victor Luis van Es sluit zich aan bij het Comedyhuis print pagina
(23-08-2019)

Het Comedyhuis in Utrecht versterkt zich met een nieuw lid en haalt daarmee meteen even een critics darling in huis, want het gaat om comedian en cabaretier Victor Luis van Es. Victor is een van die zeldzame comedians die net zo goed 20 minuten grappen kan knallen in een comedyclub als dat hij een hilarische én gevoelige avondvullende voorstelling kan neerzetten. Een prima aanwinst voor het Comedyhuis in Utrecht dus, een comedycollectief dat inmiddels bestaat uit 15 geweldige comedians.

Victor leerde grappen schrijven in zijn tijd bij het Comedy Café in Amsterdam en als vaste warm-up comedian voor Javier Guzman. Inmiddels heeft de Chileens/Nederlandse artiest zijn vleugels uitgeslagen en heeft hij bewezen avondvullend een ontroerende én grappige voorstelling neer te kunnen zetten met zijn show ‘Stille Strijd’.

Victor Luis van Es zal bij het Comedyhuis regelmatig te zien zijn in de professionele shows op de vrijdag en zaterdag in de Comedyhuis Club. En daarvoor zal hij natuurlijk regelmatig zijn grappen komen oefenen op de open mic op dinsdag.

“Van Es is een dromerige, zachtaardige jongen die prachtig vertelt. Zelden gehaast, altijd beeldend. Hij verwerkt zijn grappen doorgaans in een lopend verhaal, dat zowel iets zegt over de wereld als over zijn eigen karakter.”
– Het Parool

“Een sterke, persoonlijke voorstelling, waarin Van Es’ talent voor het vertellen van verhalen goed tot uiting komt.”
– Theaterkrant

“Hij maakt de meeste indruk wanneer hij niet op lachjacht gaat met inwisselbare stereotypes, maar de tijd neemt om een persoonlijke ervaring vol grappige details te vertellen.”
– Volkskrant ★★★

Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.