Freek de Jonge preekt bij Peperfestival print pagina
(09-09-2019)

Op zondag 29 september speelt Freek de Jonge om 14.30 uur, in het kader van PEPER hét cabaretfestival, ‘DE PREEK VAN FREEK’ in de Kloosterkerk aan het Lange Voorhout te Den Haag. Deze voorstelling maakt hij speciaal voor PEPER op maat, met spraakmakende en gepeperde delen uit zijn rijke oeuvre. De voorstelling duurt een uur.

Lucien Kembel, directeur Diligentia en Theater PePijn: “Topcabaretier Freek de Jonge met DE PREEK VAN FREEK in de historische Kloosterkerk is wederom een geweldige invulling aan ons doel om met PEPER buiten de lijntjes te kleuren en cabaret naast onze eigen podia, ook beschikbaar te maken op andere unieke locaties”

Meer bijzondere programmering tijdens PEPER:

Pieter Jouke en Ronald Snijders geven een ‘verwarrende’ rondleiding door het Eschermuseum. Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken komen in Diligentia met Zomaargasten, waarbij mensen uit het publiek het toneel op worden gevraagd als te interviewen gast. De Andersons en Anne-Marie Jung staan geprogrammeerd tijdens een High Tea in Hotel Des Indes en Remy Evers speelt er een voorstelling in een hotelkamer.

De PEPER Tour voert langs verschillende muzikale cabaretoptredens op (nog) geheime locaties en talent van de Paul van Vlietacademie speelt op een bijzondere buitenlocatie.
PEPER groeit nog steeds…

Met PEPER festival wil organisator Diligentia-PePijn niet alleen via humor de actualiteit scherp onder de loep nemen of de ontspannende lach oogsten, maar ook een nieuwe doelgroep aanspreken, jong talent een podium bieden en Den Haag een even pittig als uniek festival rijker maken.

Lees meer op: http://www.peperfestival.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.