Freek de Jonge viert zijn 75ste verjaardag met ‘De Canon’ print pagina
(03-09-2019)

Freek de Jonge is in september in het theater te zien met een speciale voorstelling: De Canon. Freek wordt 75 jaar en blikt met De Canon terug op een glansrijke carrière. Wie de definitie van ‘canon’ leest, begrijpt dat er geen passender titel voor dit programma te bedenken is. Alles wat u uw kinderen en kleinkinderen zou willen laten horen zit er in. Van hilarisch tot diep, van klassiek tot nieuw, van leerzaam tot opruiend.
De Spin, het Kistje, De Morgenwijding en zo kunnen we nog wel uren doorgaan. Fris het geheugen op en ervaar hoe actueel de verhalen nog zijn.

De Volkskrant (****) “Het Nederlandse cabaret kan nog niet zonder Freek de Jonge”
Trouw (*****) “Freek is en blijft de meester, fenomenaal”
AD (***) “Zo weet Freek de staat van het land nog steeds perfect te vangen in een – ruim 2 uur durende! – krachttoer en geeft hij zijn al meer dan imposante oeuvre nieuwe diepte.”
De Standaard (*****) “De nieuwe voorstelling van Freek de Jonge behoort tot het beste wat hij ooit gemaakt heeft, en dus per definitie tot het beste wat het Nederlandse en Vlaamse cabaret de voorbije halve eeuw heeft voortgebracht”

Lees meer op: http://www.gvproductions.nl/productie.php?productie=1369
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.