SLÄPSTICK wint wederom internationale comedyprijs print pagina
(17-09-2019)

Moerser ComedyArts-Price 2019 voor Släpstick

De Nederlandse muziektheatergroep SLÄPSTICK wint voor de tweede keer binnen 2 jaar een internationale comedyprijs. De eerste keer gebeurde dit in 2017 op het Internationale Fringe Festival in Edinburgh. Destijds won de groep de Spirit of the Fringe Award.

OP 15 september nam Släpstick de Moerser ComedyArts-Price 2019 in ontvangst. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de de Kulturstiftung Sparkasse am Niederrhein aan de beste comedy artiest. De prijs werd overhandigd door Giovanni Malaponti op het ComedyArts festival gisterenavond in Moers, Duitsland. Släpstick was de afsluiter van de 43e editie van het Internationale ComedyArts Festival.

Het Juryrapport luidt:

Met een uitmuntend gevoel voor het bijzondere, een vleugje melancholie en briljante timing weet Släpstick zowel publiek als critici te bekoren.
Deze temperamentvolle voorstelling verenigt alle disciplines die het ComedyArts Festival vertegenwoordigt: humor, acrobatiek, prachtige muziek, clownerie en interactie met het publiek. In de voorstelling worden grappige scenes gecombineerd met muzikale virtuositeit met gebruik van meer dan 100 instrumenten.

Släpstick vervolgt haar succesvolle gelijknamige tour dit najaar met optredens in Duitsland, Frankrijk, België en Nederland.

Lees meer op: http://www.slapstick.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.