Stadscomedian van Utrecht maakt eerste opwachting bij Fast Comedy in Comedyhuis Club in Utrecht op 30 november print pagina
(16-10-2019)

Als je als stad landelijk bekendstaat vanwege Hoog Catharijne en de sportprestaties van FC Utrecht kan je maar beter een goed gevoel voor humor hebben. En dat hebben Utrechters. En dus is het gek dat de stad géén Stadscomedian heeft. Comedian Patrick Meijer gaat dat onrecht op zaterdag 30 november rechtzetten: dan doet deze Utrechter zijn eerste openbare optreden als Stadscomedian van Utrecht. Tijdens een try-out bij Fast Comedy in de Comedyhuis Club van 19.00 tot 20.00 uur deelt Meijer bovendien het podium met Wouter Monden, bekend als publieksopwarmer van Zondag met Lubach.

Bij deze speciale Fast Comedy-show gaat Patrick Meijer het eerste tipje van de sluier oplichten van een project waar hij al twee jaar mee bezig is: de Stadscomedian van Utrecht. Want waarom is er wel een dichter die bij elke gelegenheid een ongerijpelijk rondeeltje mag voorlezen maar is er géén comedian die een paar goede grappen mag vertellen? Patrick Meijer gaat dit corrigeren met een show over de stad waar hij al meer dan twee decennia woont. Met grappen over Hoog Catharijne, studenten, hangjongeren en ‘egte Utrechters’ is dit een show voor iedereen wiens hard rood en wit klopt..

Ook aanwezig: de geweldige Wouter Monden. Wouter zorgt er elke week voor dat Arjan Lubach in een gespreid bedje terechtkomt door het publiek op te warmen bij de opnames van Zondag met Lubach. Zonder hem was Lubach dus nóóit beroemd geweest (dit zeggen wij, Wouter is hier veels te bescheiden voor). Op zaterdag 30 november gaat Wouter Monden laten zien hoe het ervoor staat met de benefietshow die volgend jaar gaat spelen voor KiKa / Stichting Kinderen Kankervrij.‎ Goede grappen en een goed doel: als je daar geen goed gevoel aan overhoudt, weten wij het ook niet meer.

FAST COMEDY

Snel even opladen in het weekend met geweldige comedians en goede grappen? Dan is Fast Comedy in de Comedyhuis Club op zaterdag 30 november wat voor jou. Bij Fast Comedy krijg jij een uur stand-up comedy voor een tientje.

Fast Comedy: Patrick Meijer en Wouter Monden
Locatie: De Kargadoor (Oudegracht 36, Utrecht)
Tijd: 19.00 – 20.00 uur
Tickets: 10 euro

Lees meer op: http://bit.ly/fastcomedy30november
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.