Tweede Selectieronde AKF Sonneveldprijs print pagina
(04-11-2019)

Het is alweer (bijna) tijd voor de tweede ronde van het AKF Sonneveldprijs! In Theater Bellevue kun je op 14, 15 en 16 november een hele rits nieuw theatertalent ontdekken. Wellicht spot je hier al de toekomstige winnaar, op zijn of haar pad naar de winst…!

Door naar de Tweede Selectieronde zijn:

Donderdag 14 november:
Rein Hofman, Fee Reynaert , Gitte Schelfhout, Beth & Flo, Stefan de Kogel

vrijdag 15 november:
Lotte Velvet, Carina Meeldijk, Luan Buleshkaj, Leanne Lena, Kitty Goemaat

zaterdag 16 november:
Annemarie Brijder, Naïma Najib, Jorrit de Vries, Gliss, Maria Kraaijkamp

De Tweede Selectieronde vindt plaats in Theater Bellevue van 14 t/m 16 november 2019. Tijdens de voorrondes van de AKF Sonneveldprijs wagen jonge/frisse, veelal energieke, dikwijls dappere, wellicht muzikale en absoluut ambitieuze cabaretiers en kleinkunstenaars de stap naar het podium van Klein Bellevue. Waar ze zich ten overstaan van publiek en de selectiecommissie van het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteren. Allen ambiëren een carrière in het theater en dromen ervan zich tijdens het festival te ontwikkelen binnen het vak. Welke talenten stomen door naar de volgende ronde en wie moeten het strijdtoneel verlaten? Moedig hen aan en ontdek de artiesten van de toekomst!

Gedurende de eerste ronde (8 t/m 12 oktober 2019) spelen de kandidaten 10 minuten van hun zelfgeschreven programma. Vijftien van hen mogen vervolgens 20 minuten laten zien tijdens de tweede ronde (14 t/m 16 november 2019) en negen talenten stromen door naar de 30 minuten durende derde ronde (12 t/m 14 december 2019). Na deze ronde wordt bekend wie de zes halve finalisten van 2020 zijn!

Onder meer Claudia de Breij, Richard Groenendijk, Van der Laan en Woe, Pieter Derks, Eva Crutzen, Yentl en de Boer en Stefano Keizers zetten ooit hun eerste stappen bij het Amsterdams Kleinkunst Festival!

Datum & tijd: 14, 15 en 16 november 2019, aanvang 20:30 uur
Locatie: Theater Bellevue, Amsterdam

Lees meer op: http://www.amsterdamskleinkunstfestival.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.