Finalisten 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival bekend print pagina
(15-11-2019)

De twee halve finales van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival hebben afgelopen woensdag en donderdag plaatsgevonden. Het waren twee geweldige avonden waarbij de halve finalisten voor het eerst voor een groot publiek in de Stadsschouwburg Groningen hebben mogen spelen.

Op woensdag 13 november beten Alyssa Gonzalez, Kai bodewitz en Oscar Smit het spits af met hun optredens. Deze avond werd gepresenteerd door Alex Ploeg en het gastoptreden werd verzorgd door Anne Neuteboom. Donderdag 14 november volgde Jaromir Palthe, het trio EMMA en Teun van den Elzen met hun optredens. Deze tweede halve finale werd gepresenteerd door René van Meurs en de avond werd afgesloten met een gastoptreden van Chris Verlaan.

De zes halvefinalisten hebben zich allen van hun beste kant laten zien. Na een lang juryberaad heeft de jury, bestaande uit Dick Zijp, Huub van den Heuvel, Victorine Plante en Marjan van Huystee, besloten dat Oscar Smit, Teun van den Elzen en EMMA (Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes) doorgaan naar de grote finale van de 33ste editie van het Groninger Studenten Cabaret Festival op vrijdag 15 november! Deze finaleavond zal worden gepresenteerd door Howard Komproe en het gastoptreden zal verzorgd worden door Martijn Kardol.

Het GSCF feliciteert haar drie finalisten en wenst hen ontzettend veel succes tijdens de finale!

Lees meer op: http://www.info@gscf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.