Teun van den Elzen wint de finale van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival! print pagina
(16-11-2019)

De winnaar van het 33ste Groninger Studenten Cabaret Festival is bekend! Teun van den Elzen heeft op vrijdag 15 november de juryprijs van het GSCF in ontvangst mogen nemen. De jury was deze finale verrast over het talent.

“Teun van den Elzen durft zijn kwetsbaarheid te laten zien waarin hij ook zichzelf niet spaart” – de jury van het 33ste GSCF

De drie finalisten Teun van den Elzen, EMMA en Oscar Smit hebben de sterren van de hemel gespeeld in de uitverkochte Groninger Stadsschouwburg. De finale was zenuwslopend! Dit jaar bestond de vierkoppige jury uit: Dick Zijp, Huub van den Heuvel, Victorine Plante en Marjan van Huystee. Naast de Juryprijs ontfermt deze jury zich ook over de uitreiking van de Persoonlijkheidsprijs, die bestemd is voor het talent met de meeste groeipotentie. Dit jaar heeft EMMA (Eva Fiselier, Mirjam Mertens en Maartje Goes) deze prijs in de wacht mogen slepen!

Tot slot had het publiek ook een stem; zij kozen de winnaar van de Publieksprijs. Teun van den Elzen werd gekozen als favoriet en mocht met deze eer ook de Publieksprijs in ontvangst nemen. De finalisten gaan nu op tour door Nederland om nog meer publiek te overtuigen van hun talent. Vanaf 11 januari treden zij op in de volgende steden: Annen, Panningen, Utrecht, Oosterhout, Amsterdam, Drachten, Vlaardingen, Hoogwoud, Maastricht, Groningen, Veldhoven, Hoofddrop, Den Bosch, Dronten, Beverwijk, Rotterdam, Enschede, Tilburg, Den Haag, Bergeijk en Arnhem.

Lees meer op: http://www.gscf.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.