De halve finalisten van Cameretten 2019 zijn bekend! print pagina
(29-11-2019)

Op 29 november zullen deze halve finalisten optreden in het oude Luxor Theater

De halve finalisten van Cameretten Festival 2019 zijn bekend! Dit zijn: Remy Evers, Samir Fighil, Henk Overdijk en Tobi Kooiman!

Na twee spannende kwartfinales van Cameretten 2019 in het oude Luxor Theater zijn de halve finalisten bekend. Op vrijdagavond 29 november 2019 spelen Remy Evers, Samir Fighil, Henk Overdijk en Tobi Kooiman. Na de halve finale beslist de jury welke drie acts de finale mogen spelen.

De juryvoorzitter Rob van Wijk heeft op donderdagavond namens de jury bekend gemaakt dat Remy Evers, Samir Fighil, Henk Overdijk en Tobi Kooiman door zijn naar de halve finale. Van die vier acts zal nog één van af zal vallen. De jury bestaat uit Rob van Wijk, Lucien Kembel, Funda Müjde, Marieke van Dam en Rinske Wels. De halve finale belooft een spannende avond te worden met als hoogte punt de ontknoping van de finalisten.

De halve finale is op vrijdag 29 november 2019 om 20.00 uur in het oude Luxor Theater. Rayen Panday zal het gastoptreden verzorgen.

Vrijdag 29 november | halve finale | oude Luxor Theater | aanvang 20.00 uur

Jaap Reedijk

Lees meer op: http://www.cameretten.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.