De finalisten van Cameretten 2019 zijn Tobi Kooiman, Remy Evers en Henk Overdijk! print pagina
(30-11-2019)

Gisteren is bekend gemaakt dat Tobi Kooiman, Remy Evers en Henk Overdijk op zaterdag 30 november de finale van Cameretten 2019 zullen spelen. Vanavond hebben de vier halve finalisten Remy Evers, Samir Fighil, Henk Overdijk en Tobi Kooiman opgetreden. De jury van Cameretten 2019 heeft uit deze vier halve finalisten vanavond drie finalisten gekozen die op zaterdag 30 november in het oude Luxor Theater zullen strijden voor de juryprijs en voor de publieksprijs en de titel “Winnaar van Cameretten 2019”.

Deze 54e editie van Cameretten heeft dit jaar twee kwartfinales gehad met zes kwartfinalisten, waar uiteindelijk 4 halve finalisten gekozen zijn en vervolgens slechts drie finalisten die op zaterdagavond de finale spelen. Onder het lachende publiek begaf zich de vijfkoppige jury, bestaande uit: Rob van Wijk, Marieke van Dam, Lucien Kembel, Rinske Wels en Funda Müjde. Aan hen was de zware taak om te bepalen welke drie veelbelovende acts door gaan naar de finale op zaterdag 30 november 2019 in het oude Luxor Theater te Rotterdam.

Na lang beraad heeft juryvoorzitter Rob van Wijk zich op vrijdagavond namens de voltallige jury uitgesproken dat Tobi Kooiman, Remy Evers en Henk Overdijk door zijn naar de finale van Cameretten 2019! De jury leest op de finale avond de juryrapporten voor. Na de finale wordt door de jury de juryprijs uitgereikt. Het publiek mag stemmen voor de publieksprijs en er kan eventueel ook nog een persoonlijkheidsprijs uitgereikt worden door de jury.

Zaterdag 30 november | finale | oude Luxor Theater | aanvang 19.30 uur
Drie finalisten
Gastoptreden van René van Meurs

Finalist 1: Tobi Kooiman
Voorstelling: Logisch

Finalist 2: Remy Evers
Voorstelling: Gewoon Remy

Finalist 3: Henk Overdijk
Voorstelling: Ik was erbij

Lees meer op: http://www.cameretten.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.