Finale Comedy Talent Award 2020 print pagina
(01-02-2020)

Vrijdag 7 februari vindt de finale plaats van de Comedy Talent Award in TivoliVredenburg. In een nu al uitverkochte zaal gaan 300 bezoekers een spannende avond tegemoet. Wie wint de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van de Benelux? De winnaars van jury- en publieksprijs mogen dit jaar spelen op de Utrecht Internationaal Comedy Festival dat op 6 & 7 maart wordt gehouden in TivoliVredenburg. Recente winnaars van de Comedy Talent Award waren Tobi Kooiman (ook winnaar publiekprijs Cameretten) en Teun van den Elzen (ook winnaar GSCF).

Bijna 160 deelnemers schreven zich in voor deze editie van de Comedy Talent Award. Zij kregen allemaal vijf minuten podiumtijd op één van de acht auditieavonden. Op elke avond stemde het publiek twee deelnemers door naar de halve finales die vervolgens plaatsvonden op 23, 24, en 25 januari. Per halve finale werd door de jury en door het publiek een deelnemer gekozen voor de finale, zodat er nu nog zes finalisten over zijn. Dit zijn:

Rogier Bak
Zoë Brownstone
Mark de Groot
Jeroen Jonker
Khadija Sabriye
Frè Vanwijnsberghe

In de finale zal zowel een jury- als een publieksprijs worden uitgereikt. De jury bestaat deze editie uit:

Adriaan Bruin – Programmeur Theater Griffioen
Audrey Bolder – Regisseuse Groninger Studenten Cabaret Festival
Kristel Zweers – Comédienne
Korneel Evers – Brokstukken
Cor Jansen – Provincie Utrecht

Het gastoptreden is van comedian en Youtuber Ruud Smulders.

Lees meer op: http://https://www.comedytalentaward.nl/comedy-talent-award-2020/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.