Floris de Vree winnaar Pucks Talent Cabaret 2020 print pagina
(12-02-2020)

Zaterdag 8 februari vond de finale van Pucks Talent Cabaret 2020 plaats. Vier totaal verschillende cabaretiers stonden in de theaterzaal van Huis van Puck met ieder een programma van twintig minuten. De avond werd aan elkaar gepraat door Jan Gipman, vaste presentator van Huis van Puck .

De pas 19-jarige Floris de Vree uit Helmond is er met de prijs vandoor gegaan. Hij sleepte de beker in de wacht en mag een avondvullend programma bij Huis van Puck komen spelen. Hij kan hierbij begeleiding krijgen van een regisseur. De overige finalisten waren: Lieke Neuman, Vincent Sanders en John Kraan.

Pucks Talent Cabaret is het jaarlijks terugkerende cabaretfestival van Huis van Puck. Het festival bestaat uit 4 rondes waarin de deelnemers, naarmate ze een ronde verder komen, steeds meer speelminuten op het podium krijgen. Deelnemers die door zijn naar de volgende ronde krijgen een coachingstraject aangeboden door een gerenommeerd cabaretregisseur. De coaching werd deze editie gedaan door Malinca Verwiel.

Dit jaar was de finale Pucks Talent Cabaret tevens een voorronde van Let’s Make Comedy, de Gelderse talentenjacht naar nieuw cabarettalent van de Gelderse Podia.
Dit betekent dat Floris de Vree op 8 februari niet alleen de winnaar van Pucks Talent Cabaret 2020 werd, maar ook te horen kreeg dat hij in één van de kwartfinales van Let’s Make Comedy zal staan!
Lees meer op: http://www.huisvanpuck.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.