Cabaretduo De Vriendendienst zet festival programma online! print pagina
(30-03-2020)

Cabaretduo De Vriendendienst, bestaande uit cabaretier Yuri Disseldorp en gitarist Peer Thielen, zal de komende maanden verschillende stukken uit hun theater programma ‘Als het confetti regent’ online zetten. Zowel op hun eigen YouTube kanaal als via het populaire IGTV. Dit laten de vrienden afgelopen maandag middag weten via hun socials.

Afgelopen februari stonden Thielen en Disseldorp met ‘Als het confetti regent’ nog in de finale van het BNNVARA Leids Cabaret Festival en zouden er vervolgens mee te zien zijn tijdens de finalisten tournee van het Festival. De Corona crisis gooide ook voor hen roet in het eten. Nu de meeste mensen hele dagen thuis zitten besloot De Vriendendienst vorige week om veel eerder dan verwacht een groot gedeelte van hun festival programma de komende tijd in korte delen online te publiceren. ‘Als het Confetti regent’ is een voorstelling over zelf en maatschappelijke acceptatie, écht samen zijn en de vergankelijkheid van ons bestaan. Thema’s die door de Corona crisis actueler zijn dan ooit en nu een podium verdienen. ‘Tijd voor troost, verbroedering en humor.’ schrijft cabaretier Yuri Disseldorp zelf over het nieuws op zijn facebook pagina.

De eerste video’s verschijnen halverwege april en zijn te vinden via het Youtube kanaal van de Vriendendienst en hun sociale kanalen. Wanneer de voorstelling in zijn geheel online zal verschijnen is nog niet bekend.
Eerder maakten de Vriendendienst het korte programma ‘Showman XL’ waarmee ze te zien waren in het Tapas Theater in Amsterdam en door het hele land tijdens de Çabaretpoel van TC Management.
De Jury van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2020 noemden de Vriendendienst een ‘groot talent’ en gaf aan dat ze indruk hebben gemaakt.

YT: De Vriendendienst
FB: DeVriendendienstCabaret
IG: De_Vriendendienst

www.devriendendienst.rocks info@devriendendienst.rocks
Beeld: Brigitte tops
Lees meer op: http://www.devriendendienst.rocks
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.