Comedyhuis Club in Utrecht versterkt zich met GSCF-finalist Oscar Smit print pagina
(13-04-2020)

Het theater- en comedyleven mag dan op zijn gat liggen, dat betekent niet dat de mensen van het Comedyhuis in Utrecht stil zitten. En daarom heeft het Comedyhuis deze week toptalent Oscar Smit bereid gevonden om lid te worden van het stand-up comedygezelschap.

Oscar was al regelmatig bij de open mics en weekendshows van de comedy club aan de Oudegracht te bewonderen en viel daar op met zijn werklust, goede grappen en de retesnelle manier waarop hij de actualiteit in zijn act wist te verwerken. Het Comedyhuis is dan ook maar wat blij dat hij regelmatig in de shows van de club te zien zal zijn. (Je weet wel. Wanneer er weer shows zijn.)

Dat de Utrechtse comedian en jurist wat kan, bewees hij vorig jaar ook toen hij de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival bereikte. De jury zei toen onder meer: “Oscar speelt knap in op de actualiteit, heeft een hoge grapdichtheid en een goede timing.” En aan die mooie woorden kan het Comedyhuis maar toevoegen: Utrecht gaat nog veel plezier aan hem beleven!

Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.