Comedytrain lanceert podcast Voor De Show in Toomler print pagina
(20-04-2020)

In de nieuwe podcast Voor De Show in Toomler gaan Comedytraincomedians Rayen Panday en Stefan Pop wekelijks in gesprek (met een gast) om inspiratie op te doen voor nieuw comedymateriaal.

Hosts Rayen Panday en Stefan Pop geven tijdens hun gesprekken een uniek kijkje achter de schermen in de comedyscene. Hoe het leven van de comedians er uit ziet en welke bizarre podiumervaringen ze mee maken kom je als luisteraar achter tijdens de vele anekdotes. Ze dragen beide actuele onderwerpen aan en gaan op zoek naar de humor daarin. Tussen neus en lippen door hoor je hoe ze elkaar op technisch gebied adviseren om de grap beter op te bouwen of bepaalde details te benadrukken.

In de eerste afleveringen, voor de Coronamaatregelen, zijn Johan Goossens, Sanne Wallis de Vries, Yunus Aktas, Murth Mossel en Kim Schuddeboom te gast geweest. De komende weken moeten ze het waarschijnlijk nog zonder gasten doen maar gelukkig raken de mannen niet uitgepraat, volgens sommige luisteraars kunnen we zelfs al over chemie spreken… Onder andere Comedytraincollega¬īs Patrick Laureij, Kasper van der Laan, Eric van Sauers en Soundos el Ahmadi zullen de komende tijd aanschuiven om er achter te komen of ze pareltjes in handen hebben voor √≠n hun show.

De wekelijkse podcast is te beluisteren op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, Stitcher en Soundcloud. Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online.

Rayen Panday is na zijn vier avondvullende shows en internationale successen bezig met zijn vijfde show Trigger. Rayen staat bekend om de herkenbaarheid van zijn verhalen, persoonlijke touch en muzikaliteit.
Stefan Pop is de bedenker van Klikbeet, het nieuwe seizoen is in volle gang. De teller van de online views staat op dit moment al op ruim 32 miljoen, dus de kans dat men Stefan van zijn sketches kent is tegenwoordig groter dan van zijn stand-up. Maar het liefst staat hij op het podium.

Het gezelschap Comedytrain is al dertig jaar het keurmerk voor de Nederlandse stand-up comedy. Talenten en gerenommeerde namen dagen elkaar uit om beter te worden en de stap te zetten naar de theaters in Nederland. Toomler, waar ze de podcast wekelijk opnemen, is de comedyclub van de comedians van Comedytrain.

https://soundcloud.com/user-517766736
https://open.spotify.com/show/480qpvlcBDxrg2JnX0eHqA?si=fC325bJVRg29rva3d2hWwg
https://www.stitcher.com/podcast/voor-de-show-in-toomler?refid=stpr
https://podcasts.apple.com/nl/podcast/voor-de-show-in-toomler/id1500743008
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.