Comedyhuis Club presenteert zaterdag: De Grote Depressieshow Livestream print pagina
(29-04-2020)

– Een frisse blik op ellende! –

Het coronavirus maakt elke dag slachtoffers, de grootste economische crisis sinds de Tweede Wereldoorlog dreigt en de overheid verplicht ons om binnen te zitten. Oftewel: het zijn deprimerende tijden. Hoe los je dat nou beter op dan met een vrolijke spelshow?! Kijk daarom deze zaterdag 3 mei vanuit jouw huiskamer naar De Grote Depressieshow, live vanuit een lege Comedyhuis Club in De Kargadoor.

De Grote Depressieshow is een spannende en grappige quiz over depressie, geestelijke stoornissen en andere standaard comedy-onderwerpen. En dit alles voor het goede doel want de opbrengsten gaan naar De Kargadoor: de verhuurder van de Comedyhuis Club die het nu even moeilijk(er) heeft.

Rond 20.45 uur zetten we ongeveer de livestream aan en de show start om 21.00 uur. De presentatie is in handen van Jeroen Coelen. Comedians Patrick Meijer en Jurg Van Ginkel liggen op de sofa. Grumble Film regelt de techniek en Jeroen Pater de organisatie. Kom met ons de pijn weglachen!

Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.