Climate Comedy Night 2020:Lachen om het klimaat met o.a. Martijn Koning print pagina
(29-10-2020)

Op woensdag 18 november organiseert klimaatstichting HIER de vierde editie van Climate Comedy Night. Niemand minder dan Martijn Koning, Rayen Panday en Kiki Schippers krijgen deze avond een podium om de draak te steken met het klimaat. Presentatie is in handen van Art Rooijakkers. Dit jaar is de voorstelling geheel gratis te volgen via een livestream. Daarnaast organiseert HIER gedurende de avond een live en interactieve klimaatquiz, waar mensen individueel of in een team aan kunnen deelnemen.

HIER nodigt je graag uit voor de vierde editie van de Climate Comedy Night op woensdagavond 18 november 2020. Aanmelden en interviewverzoeken via marjonkranenbarg@gmail.com.

Eva van der Weiden van HIER: “We willen heel Nederland in beweging brengen om iets te doen aan het klimaatprobleem. Klimaatverandering is een groot en complex probleem, maar HIER benadert het graag praktisch en zo makkelijk mogelijk. Met de Climate Comedy Night creëren we een moment in het jaar waarop we even kunnen lachten om onszelf én om het klimaat. Want lachen geeft lucht en het laat je weer op een andere manier naar het onderwerp kijken. Juist nu we allemaal thuis zitten, hebben we dat denk ik extra hard nodig. Zodat we daarna, hopelijk, met goede moed en volle kracht verder werken aan de oplossing.”

Gratis livestream en interactieve quiz
Voorgaande edities van de Climate Comedy Night waren volledig uitverkocht. Dit jaar is het evenement door de coronamaatregelen geheel online, (voor het eerst) gratis via een livestream te volgen. Daarnaast kunnen mensen deelnemen aan de leuke en luchtige interactieve (klimaat)quiz, die in een aantal blokken gedurende de avond voorbij komt. Deelnemen kan individueel of in een team (bijvoorbeeld met familie, vrienden of collega’s). In onze virtuele quizkamer kun je gezellig met teamgenoten kletsen en overleggen over de quiz, zodat je toch nog een beetje samen bent. Het winnende team wint na afloop een online Meet & Greet met een van de cabaretiers.

Datum: 18 november 2020
Digitale inloop: 19.30 uur
Start livestream: 20:00 uur
Einde livestream: 22:00 uur

Over Klimaatstichting HIER

HIER is een stichting die mensen in beweging brengt om iets te doen aan het klimaatprobleem. Precies dáár waar je altijd bent: hier. Of je nu in huis aan de slag wil, met de buurt zelf energie gaat opwekken of de CO₂-uitstoot op het werk wil verminderen. HIER is initiatiefnemer van onder andere HIER verwarmt, HIER opgewekt, de CO₂-Prestatieladder, SlimmeBuur en de Climate Comedy Night. Kijk voor meer informatie op hier.nu.

Lees meer op: http://www.hier.nu/climate-comedy-night
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.