Unieke kans voor talent, Cameretten Festival in nieuwe Luxor Rotterdam print pagina
(29-07-2021)

Schrijf je nu in voor de 55e editie van Cameretten Festival!

De aankomende finale van de 55e editie van Cameretten Festival zal plaats gaan vinden in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Dit is dé kans voor nieuw talent om voor zo’n groot publiek te spelen en ontdekt te worden. Inschrijven is mogelijk tot en met 31 juli. Wil je wel meedoen, maar red je het niet om voor die tijd een video op te sturen, dan heb je een paar dagen extra de tijd om de video na te sturen. Dit kan tot uiterlijk 6 augustus.

Traditiegetrouw is Cameretten op zoek naar het nieuwe aanstormende cabarettalent. Na een jaar uitgesteld te zijn, is deze 55e editie een unieke kans voor het talent van nu om voor een breed publiek in Rotterdam op te treden. Niet alleen de finale maar ook de halve finales vinden plaats in het nieuwe Luxor Theater. Wil je dit dus meemaken en meedingen naar een plek op dat felbegeerde podium, schrijf je dan snel in!

Cameretten biedt een gericht traject aan waarbij ontwikkeling centraal staat, met veel speeluren en intensieve begeleiding. Het traject bestaat uit voorrondes, workshops, try-outs, de finales in het nieuwe Luxor Theater en een finalistentournee langs theaters en poppodia door heel Nederland.

Cameretten richt zich op cabaretiers die graag een stap willen maken naar een professionele carrière in het theater en uitblinken in een verhaal met humor te vertellen. Een afgeronde theater- en/of kleinkunstopleiding is niet nodig, het hebben van een eigen mening, talent, persoonlijkheid en humor natuurlijk wel!

Inschrijven Cameretten 2021
Inschrijven voor de 55e editie van Cameretten kan tot en met 31 juli via www.cameretten.nl/deelnemen. Vergeet niet een video van minimaal 15 min mee te sturen. Dit kan tot en met 6 augustus. Meer info m.b.t. het inschrijven is te vinden op cameretten.nl.

Lees meer op: http://https://www.cameretten.nl/
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.