Het 35ste Groninger Studenten Cabaret Festival! print pagina (05-11-2021)

Het Groninger Studenten Cabaret Festival komt er weer aan! Op 10, 11 en 12 november 2021 vindt het grappigste culturele evenement van het jaar plaats in de Groninger Stadsschouwburg.

Jong, aanstormend talent krijgt een schitterend podium geboden om de sterren van de hemel te spelen en te strijden om de drie felbegeerde prijzen die te winnen zijn. Na een traject van audities en vele Try-Outs door heel Nederland, spelen zij volgende week de halve finales én de finale in de Stadsschouwburg. Het Groninger Studenten Cabaret Festival heeft voor bekende namen als Theo Maassen en Jochem Myjer als opstap naar een glansrijke carrière gediend. Dit jaar zijn onze vijf halve finalisten: Boban Braspenning, Anne Ruitenberg, David Heijmans, Julia Straten en Bas van de Ven! Ook zullen er elke dag optredens van bekende cabaretiers zijn en komt op donderdag zelfs de winnaar van vorig jaar spelen: Ramon Chatrer!

Woensdag 10 november:
Presentator: Andries Tunru
Gastoptreden: Remy Evers

Donderdag 11 november:
Presentator: Martijn Kardol
Gastoptreden: Ruud Smulders

Vrijdag 12 november:
Presentator: Daan van der Hoeven
Gastoptreden: Teun van den Elzen

Lees meer op: https://gscf.nl/koop-ticket/Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.