knallende kick-off Haags Comedy Festival op 4 september in het Paard Café print pagina
(04-09-2013)

In het najaar van 2013 vindt de 1e editie van het Haags Comedy Festival plaats. Dit festival is hèt Comedy Festival voor Haags en regionaal komedietalent. Het festival is bijzonder omdat het onder andere wordt gefinancierd door het CrowdFunding initiatief van voordekunst.nl.

De tijd is rijp. Je kunt je laten bekoren, boeien en verblijden door het Haags Comedy Festival. Dit festival bestaat uit 6 CrowdFunding & Comedy dagen in september, twee halve finales in oktober en een spetterende finale in november.

Het Haags Comedy Festival zal plaatsvinden op prominente locaties in Den Haag. De knallende kick-off is op 4 september in het Paard Café. Op 5 september wordt het publiek opgefleurd tijdens het ‘Oh oh intro festival’ in FAST & PIP. In samenwerking met de Cultuurschakel wordt op 7 september komedie gelanceerd tijdens ‘48 uur LIVE’ in het Koorenhuis. Een verfrissend drankje en humor bieden we op 19 september aan tijdens ‘Cocktail & Comedy Night’ bij Thirty-Seven. Het Paard Café zal zich op 25 september wederom vullen met een glimlach en Musicon opent de deuren voor spraakmakende verrassingen op 27 september. Het eerste Haags Comedy Festival kan je gewoon niet missen.

Begin oktober maakt de jury en het publiek een selectie uit de beste komedianten van de CrowdFunding & Comedy dagen. Tijdens de halve finales in het Paard Café op 23 oktober en 30 oktober, zullen de beste acht talenten het podium bezetten om een plek in de finale te bemachtigen. In de spetterende finale op 20 november strijden komedianten voor de Juryprijs, de Publieksprijs en de Persoonlijksheidsprijs. Martijn Oosterhuis, Roel C. Verburg, Greg Shapiro en andere comedy grootheden zijn van de partij! Als Haags comedy icoon verzorgt Sjaak Bral een masterclass voor de halve finalisten. De kaarten voor de halve finales zijn € 8,- aan de deur. De kaarten voor de grand finale zijn € 12,50 en verkrijgbaar aan de deur of vanaf begin oktober te verkrijgen via www.paard.nl.

Stichting Haags Comedy Festival streeft naar een duurzame komedie infrastructuur in Den Haag. Zij biedt toegankelijke, maatschappelijk geëngageerde podiumkunsten waarbij de focus ligt op talent ontwikkeling. Dit is het enige Comedy Festival in Den Haag die toegankelijk is voor een kleine prijs.

Wil je bijdragen aan het geestigste festival van Den Haag en talentontwikkeling ondersteunen? Het kan, zelfs belasting voordelig! Stort je bijdrage in het Haags Comedy Festival project op Voordekunst.nl. Zo kunnen wij met alle kleine bedragen een onvergetelijk festival lanceren. Kom samen lachen met stand-up professionals en laat je zinnen prikkelen. SMILE, happy looks good on you!

Lees meer op: http://www.haagscomedyfestival.com
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.