Marco Lopes en Oscar Arnold winnaars jury- en publieksprijs Comedyhuis Comedy Competitie print pagina (20-04-2015)

Zaterdagavond hebben Marco Lopes de juryprijs en Oscar Arnold de publieksprijs gewonnen van de Comedyhuis Comedy Competitie. En dat betekent dat deze twee geweldige stand-up comedians te zien zullen zijn op het Utrecht International Comedy Festival op vrijdag 1 en 2 mei in TivoliVredenburg.

In de bomvolle grote zaal van De Kargadoor in Utrecht gingen zes comedians de strijd met elkaar aan: Marco Lopes, Bartjan Arkies, Jet van Dam, Bruno Bittoun, Rima Kawuwung en Oscar Arnold.

Uiteindelijk kreeg Marco Lopes de meeste stemmen van de jury, die bestond uit Richard van Bilsen van cabaretsite Zwartekat.nl, Menno Stam van online comedyplatform Badaboom.tv en Maarten Stockschen van evenementenpodium De Kargadoor. Oscar Arnold bleek na het tellen van de stemmen van alle mensen in de zaal de publiekslieveling.

Het Utrecht International Comedy Festival (UICF) neemt op vrijdag 1 en zaterdag 2 mei de bovenste verdieping van TivoliVredenburg in Utrecht over voor twee avonden stand-up comedyplezier met meer dan 50 comedians uit binnen- en buitenland. Kaarten nu te koop (en het UICF is natuurlijk ook te vinden op Facebook). Het UICF wordt georganiseerd door het Comedyhuis, een collectief van Utrechtse stand-up comedians.


Lees meer op: http://www.comedyhuis.nl/Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.