Cabaret bij BNNVARA: Peter Pannekoek met “Zacht van Binnen” print pagina
(12-09-2017)

Het eerste avondvullende cabaretprogramma van cabaretier Peter Pannekoek “Zacht van Binnen” is komend weekend te zien bij BNNVARA. In deze met vier sterren bekroonde voorstelling start Peter met een gewaagde opening, praat hij over Mein Kampf en seksuele intimidatie van vrouwen. Maar ook luchtige onderwerpen worden niet geschuwd, zoals een pleidooi voor seks op de eerste date en kleine, persoonlijke ontboezemingen over zijn angsten en paranoia. “Zacht van Binnen” is te zien op zondag 17 september om 22.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

De voorstelling “Zacht van Binnen” werd goed ontvangen door de pers. Theaterkrant: “Met Zacht van Binnen laat hij zien niet alleen een goede stand-up comedian, maar ook een interessante theatermaker te zijn”. Algemeen Dagblad: “Indrukwekkende solovoorstelling. Een authentiek talent met een neus voor granieten grappen en een puik gevoel voor timing”. NRC: “Een jonge, sprankelende cabaretier die dit seizoen juichend kan worden binnengehaald”.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.