VARA Leids Cabaret Festival 2018 zoekt deelnemers! print pagina
(06-10-2017)

De aanmelding voor de jubileumeditie van het VARA Leids Cabaret Festival is begonnen!
Het festival vindt in februari 2018 voor de 40e (!) keer plaats.

De aanmelding sluit op 31 december 2017. Aanmelden kan via:
www.leidscabaretfestival.nl of aanmelden@leidscabaretfestival.nl

Het festival vindt tussen 12 en 17 februari 2018 plaats in de Leidse Schouwburg, voorafgegaan door audities en een workshopweekend.

VARA Leids Cabaret Festival
Het Leids Cabaret Festival wordt sinds 1978 georganiseerd en is een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Zij stimuleert jong cabaret- en theatertalent door de deelnemers zowel voor,- tijdens,- als na het festival intensief te begeleiden en waar mogelijk een brug te slaan tussen amateurcircuit en professionele podia.

Eerdere edities brachten bekende cabaretiers voort, zoals Erik van Muiswinkel, Javier Guzman, Lebbis & Jansen, Sanne Wallis de Vries, Najib Amhali, Micha Wertheim, Wim Helsen, Alex Agnew, de Partizanen, Tim Fransen en vele anderen.

In 2018 vindt het festival voor de 40e keer plaats; dit jubileum wordt groots gevierd met allerlei aanvullende activiteiten die tijdens de festivalweek en de week daaraan voorafgaand plaats zullen vinden. Aanvullende informatie volgt t.z.t.

Meer informatie over het VARA Leids Cabaret Festival, de finalistentour en het aanmeldingsformulier vindt u op de website www.leidscabaretfestival.nl.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.