Diner & theater tijdens het Briels Theaterweekend! print pagina
(12-01-2018)

Deze week zijn er weer prachtige voorstellingen te zien in BREStheater. En aangezien het weekend van 19 en 20 januari het Briels Theaterweekend wordt georganiseerd kunnen we een leuke aanbieding presenteren.

Jan Akkerman
Op vrijdag 19 januari treedt Jan Akkerman op met zijn show 70 Anniversary Tour. Een verjaardagsfeestje dat een feest voor het oor is.
Samen met zijn band, bestaande uit Coen Molenaar (toetsen), David de Marez Oyens (bas) en Marijn van den Berg (drums), klinkt alles anno 2017 nog steeds sprankelend fris. De uitgesponnen nummers zitten barstensvol tempo- en themawisselingen, spectaculaire arrangementen, perfecte timing en sublieme solo’s, waarin Akkerman vanzelfsprekend de hoofdrol speelt. Het gitaarspel behelst een emotionele lading die ongeëvenaard is. Hier en daar vlecht Akkerman wat cryptische improvisaties rondom centrale thema’s of past hij willekeurige afwijkingen toe. Maar alles wat hij doet is welbewust!

Zit je in een band of speel je zelf gitaar? Of ben je een bewonderaar? Kom dan genieten van virtuoos gitaarspel van Jan Akkerman, begeleid door zijn formidabele band.

Benjamin van der Velde
Zaterdag 20 januari is het podium voor het jonge aanstormende talent Benjamin van der Velde. “Benjamin maakt indruk met zijn liedjes die zowel qua taal als qua muziek van hoog niveau zijn. Zijn zoekende persoonlijkheid op het podium is boeiend om naar te kijken”, schreef de jury van het eerste cabaretfestival waaraan hij meedeed (Griffioen/Zuidplein Festival) en dat hem de juryprijs uitreikte. Na het tweede festival (Groninger Cabaret Festival) zat hij terug in de trein met de persoonlijkheidsprijs in zijn tas.

In verband met het Briels Theaterweekend kunnen we deze voorstelling aanbieden voor de mooie prijs van €10,00

Briels Theaterweekend – Dineren, de BRESexpress en een voorstelling!
Op vertoon van een entreekaartje voor één van deze twee voorstellingen kunt u terecht bij de volgende restaurants voor een speciaal actiemenu met actieprijs van € 22,50 (dit is exclusief de entreeprijs voor het theater):

Steakhouse Floor (0181 – 417 648)
Chez Andre (0181 – 411 231)
’t Kont van het Paard (0181 – 416 161)
De Zalm (0181 – 413 388)
De Hooghcamer (0181 – 411 122)
De Hoofdwacht (0181 – 418 393)

U moet zelf reserveren bij 1 van de restaurants.

Na een heerlijk diner in het centrum van Brielle wordt u met de paardentram, de ‘BRES Express’, naar het theater gebracht. Na afloop van de voorstelling kunt u nog even op het gemak napraten onder het genot van een lekker drankje, waarna de BRES Express u ook weer voor de deur ophaalt om u terug naar het centrum te brengen.

Aanmelden voor de BRESexpress kan via publiciteit@brestheater.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.