Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival zoekt aanstormend cabarettalent print pagina
(15-01-2018)

Dit jaar viert het Amsterdams Studenten Cabaret Festival haar 25e verjaardag op grootse wijze. Maar zonder deelnemers is er uiteraard geen festival.

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival is een jaarlijks terugkerend cabaretevenement voor jonge, beginnende cabaretiers. Het voornaamste doel van het ASCF is om jong talent een opstapje te bieden naar een carrière binnen de cabaretwereld, mede door hen tijdens het festival de kans te bieden om voor een groot publiek op te treden. Enkele voorbeelden van cabaretiers die via het ASCF een plek in de cabaretwereld wisten te veroveren zijn oud winnaars als Merijn Scholten, Alex Ploeg, Pieter Derks en Tim Fransen.

Wie zoeken we?

Ben jij klaar om de volgende stap in je cabaretcarrière te zetten? Of ken je iemand die er van droomt die nieuwe Pieter Derks of Tim Fransen te zijn? Of lijkt het je zelf vet om op te treden voor een zaal van 950 man? Schrijf je dan vooral snel in!

Hoe kan je je inschrijven?

De inschrijfprocedure werkt als volgt:
– Inschrijven is mogelijk tot en met 11 maart
– Na een inschrijving zal de kandidaat bekeken worden door middel van het bijwonen van een liveoptreden door mensen van het ASCF of door middel van ingezonden live materiaal.
– De selectiecommissie kiest uit alle inschrijvingen 6 mensen/groepen die mogen deelnemen aan het ASCF.
– De deelnemers zullen op zondag 15 en vrijdag 21 april in het Tobacco theater te Amsterdam strijden om een plekje in de finale, die gehouden zal worden in de grote zaal van het DeLaMar Theater op vrijdag 25 mei.

Heb jij hier interesse in en wil je je graag inschrijven? Ga dan snel naar de site: https://www.ascf.nl/inschrijven
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.