Freek de Jonge in Koninklijk Theater Carré met Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop print pagina
(31-01-2018)

Op dinsdag 13 maart 2018 presenteert Freek de Jonge een keur aan Nederlandse en Vlaamse artiesten in Koninklijk Theater Carré, ter ere van het verschijnen van de langverwachte oeuvrebox van Neerlands Hoop. Onder anderen Paul de Leeuw, Spinvis en Paul de Munnik zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop via carre.nl.

Freek de Jonge: “Opeens kwam alles samen. De voltooiing van de langverwachte Neerlands Hoop Box en de aanbieding om in Carré te komen spelen. Waar zouden we de presentatie van dat ambitieuze project beter kunnen laten plaatsvinden dan in het theater waarin Neerlands Hoop zijn grote successen heeft gevierd. In bijzijn van een grote schare fans die al vele jaren uitkijken naar het verzamelde werk van het cabaretduo.”

Een keur aan Nederlandse en Vlaamse vocalisten, waaronder Paul de Leeuw, Spinvis, Paul de Munnik, Kommil Foo, Louise Korthals en de Nits zullen hun favoriete Neerlands Hooplied ten gehore brengen. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

Feek de Jonge zal de presentatie voor zijn rekening nemen en een greep doen uit de verrassende inhoud van de box en fragmenten tonen van nooit eerder uitgebracht materiaal.

Nederland en Vlaanderen zingt Neerlands Hoop. Presentatie: Freek de Jonge
Dinsdag 13 maart 2018 | Koninklijk Theater Carré
Aanvang: 20:00 uur | Kaarten v.a. €20,- (exclusief servicekosten)
Combinatiekorting: kaarten kunnen in combinatie met de oeuvrebox van Neerlands Hoop worden besteld. Hiermee krijgt men €10,- korting op kaarten voor de loge rang en eerste rang.

Lees meer op: http://www.https://carre.nl/voorstelling/neerlands-hoop
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.