Halve Finalisten AKF Sonneveldprijs 2018 bekend! print pagina
(18-01-2018)

Het zijn leuke en spannende tijden bij het AKF. Afgelopen zondag zijn de zes halve finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2018 bekend geworden. De derde ronde was voor de eerste keer in Amsterdam en was vol van zweet, spanning, hard werken en euforie. Na juryberaad zijn gekozen tot halve finalist: Glodi Lugungu, Marjolein Fokkema, Merel Denie, Michel & Tim, Sanneke van der Meulen en Selma Visscher.

Daarnaast is het AKF druk bezig om het festival AKF Deluxe vorm te geven. Onlangs werd al bekend gemaakt dat de AKF Hommage dit jaar wordt uitgereikt aan Herman van Veen. En dat aan de Avond van de Kleinkunst onder andere Bennie Jolink, Kiki Schippers, VOF De Kunst en Anne van Veen hun medewerking zullen verlenen.

AKF Sonneveldprijs 2018
Van 26 januari t/m 31 maart gaan de halve finalisten op tournee door het land. Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april zijn de Halve Finales in Theater Bellevue in Amsterdam. Op maandag 9 april is de Finale in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert: AKF Deluxe
Alvast voor in de agenda: van maandag 26 maart t/m dinsdag 17 april is de tweede editie van AKF Deluxe. Drie weken lang kleinkunst hoogtepunten, met o.a. de Hommage, de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs, de finale van de AKF Sonneveldprijs 2018, de Avond van de Kleinkunst (nieuw!) en veel meer!

Lees meer op: http://www.amsterdamskleinkunstfestival.nl
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.