Niet Schieten!

Arend Edel, Maarten Hennis en Erik Jobben besloten op een verjaardag om een cabaretgroep te beginnen. Zo gezegd, zo gedaan en ze haalden de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Datzelfde jaar wonnen ze ook de Jury- en Publieksprijs op Cameretten. In 2013 kreeg Erik Jobben een burn-out en stopte hij (voorlopig) met de cabaretgroep. Edel en Hennis spelen sindsdien met z’n tweeën.

Sinds dit ijzersterke cabarettrio in 1994 Cameretten won, is het een vaste waarde in de theaters. Speciaal voor het 25-jarig jubileum komen zij terug in de oorspronkelijke formatie. Maarten, Arend én Erik brengen met liefde een avond vol lust en leed uit al hun 14 shows. Niet om het allemaal nog eens dunnetjes over te doen maar om te laten zien dat ze wijzer zijn geworden. Vooral de bijzondere band die het drietal met de vrouwelijke helft van de bevolking heeft, is een terugkerend thema gebleken. Het doorgronden van het vrouwelijk geslacht blijft hun missie of misschien wel hun passie. Ze komen speciaal naar u toe om haarfijn uit te leggen hoe zij denken dat alles in elkaar steekt… Voor de een feest van herkenning …voor de ander een hilarische openbaring! U gaat het zelf ervaren en beleven in deze overdonderende voorstelling. NB: Het werk van Niet Schieten wordt inmiddels door menig psycholoog en relatiebemiddelaar als standaardwerk beschouwd.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.