De Gestampte Meisjes

Wij zijn Esmée, Ymke en Thenera A.K.A. De Gestampte Meisjes Fysiek Cabarettrio met snelle voorstellingen met een schaamteloos rauw randje. We maken voorstellingen met dans en harde beats opgevolgd door kwetsbare verhalen en altijd een onverwachte twist.

Na alle drie een kunstopleiding te hebben gevolgd, hebben we elkaar leren kennen bij theatergroep DOX te Utrecht. Daarna was het tijd om zelf de touwtjes in handen te nemen. We wilde onze eigen stijl creëren, kleuren buiten de lijntjes en maken zonder grenzen.

Zo is in 2015 de eerste voorstelling SCHAAM STREKEN ontstaan die met succes is ontvangen door het publiek, en de theaterwereld: Amsterdam Fringe Bronze Award, At Zimmic Gezelschapsprijs en halve finale Leids Cabaret Festival 2017.

De tweede voorstelling BALLEN werd ook een succes bij het publiek. Hiermee wonnen we de Publieksprijs op het Delft Fringe Festival 2017, 4****Sterren in de Theaterkrant en behaalden we de halve finale van Cameretten.

Wij konden maar niet genoeg krijgen van ballen dus hebben onze eerste avondvullende voorstelling gemaakt: BALLEN 2.0, nog meer BALLEN dus. Hiermee touren wij in seizoen 2018/2019 en seizoen 2019/2020 door Nederland en België.

Wij hebben eind 2018 de kerstvoorstelling van Theater Walhalla gemaakt, F*KE IT. Vanaf september 2019 ook in het theater bij u in de buurt.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.