Kleinkunstenaars Paul van Vliet Academieprint pagina
Kleinkunstenaars Paul van Vliet Academie

Manco (Brian en Maarten) KOFFIE?
Het leven is bijna ondenkbaar zonder koffie. Je staat ermee op, je gaat ermee naar je werk, en een beetje nachtbraker gaat er zelfs mee naar bed. Maar in het theater is koffie vaak niet meer dan het pauzedrankje. Tot nu!

In hun debuutprogramma KOFFIE? Slepen Brian en Maarten het bescheiden bonenbrouwsel het toneel op, met hilarische gevolgen. Een gevarieerd programma van sketches, liedjes, grapjes en mime. Zij halen alles uit de kast om u te vermaken (en om ruimte te maken voor de snelfiltermaling).

Brian en Marten is een komisch duo, gevormd door Brain Cox en Maarten Mantel. Brian is in 2018 afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie te Scheveningen, Maarten is daar momenteel Vierde jaarsstudent.

Claire Klinkert ‘De tijd van je leven’
Claire is afgestudeerd aan de Paul van Vliet Academie voor cabaret en kleinkunst.
Met een in het verleden behaald rechtendiploma op zak besloot zij een paar jaar geleden het roer helemaal om te gooien en koos voor het creatieve pad met als resultaat een zeer goed ontvangen afstudeervoorstelling.
Diverse onderwerpen passeren de revue. Van maatschappelijke tot persoonlijke issues afgewisseld met liedjes. Realistische vormgegeven met een tikje zelfspot, gevoelig soms confronterend, met typetjes en als rode draad: TIJD

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.