Frédérique Arnold

Frédérique Arnold (1990) komt als Brabantse naar Amsterdam om de bachelor en master Theaterwetenschap te studeren. Naast haar theoretische studie ontwikkelt ze zich op de planken. Haar roots liggen in musical, zo volgde ze lessen aan de MusicAllFactory in Tilburg.

De laatste jaren heeft ze zich gericht op kleinkunst. In 2018 wint ze Puck's Talent Cabaret in Huis van Puck te Arnhem en speelt ze haar kleinkunstsolo 'Nog maar een meisje' op het Amsterdam Fringe Festival in Comedy Café Amsterdam. Daarnaast stond ze o.a. in de halve finale van het 28ste Groninger Studenten Cabaret Festival, won ze bij het Utrechts Cabaret Festival 2014 de Persoonlijkheidsprijs en stond ze in de finale van het Schager Cabaret Festival 2015. In 2015/2016 volgt ze een deeltijdopleiding (Tweede Fase) aan de Koningstheaterakademie in ’s-Hertogenbosch.

Naast freelance optredens als kleinkunstenares, is ze actrice bij Theatergroep Zwerm (educatie voorstellingen op middelbare scholen) en Theatergroep Jut (educatie voorstellingen op basisscholen), is ze in te huren als voice-over en presenteert Frédérique o.a. voor Het Danspaleis en YES! We Connect.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.