Domien Vloeberghs

De Vlaamse stand up comedian Domien Vloeberghs ziet er op het eerste gezicht uit als een gitarist van een rockband. Maar, laat je niet van de wijs brengen door zijn rock-and-roll-voorkomen. Domien is namelijk een stand up comedian pur sang. Niet alleen in België, maar inmiddels heeft hij ook in Nederland zijn succesvolle sporen achtergelaten. Zo won hij in 2015 de juryprijs van de Comedy Slam, de jaarlijkse talentenjacht. De winnaar van de Comedy Slam mag zich de beste stand up comedian van de lage landen noemen.

Bij de finale van de Comedy Slam wist Domien Vloeberghs de jury te imponeren met zijn gevatte humor. De juryleden waren onder de indruk van zijn comedy-act die weloverwogen was en goed in elkaar staat. Onder het mom ‘geen woord teveel, geen woord te weinig’ wist hij de harten van het aanwezige publiek te veroveren en zijn collega stand up comedians te verslaan. Het was niet de eerste keer dat de prestigieuze hoofdprijs van de Comedy Slam naar een Belgische winnaar ging. In een eerdere jaargang wist Jeron Dewulf uit België de prijsbeker mee te nemen naar het zuiden.

Met de comedy show van Domien Vloeberghs haalt u altijd een succesvolle act in huis. Hij weet zowel jongen toeschouwers als oudere toeschouwer mee te trekken in zijn hilarische verhaal vol steengoede grappen. Natuurlijk timmert hij in zijn thuisland België ook flink aan de weg. Ook in Vlaanderen is Domien Vloeberghs een graag geziene gast bij elke comedy show. Hij is regelmatig te zien bij Vlaamse comedy festivals en Vlaamse comedy nights.

De kracht van Domien Vloeberghs is dat hij herkenbare comedy maakt waar zowel mannen en vrouwen zich goed in kunnen herkennen. Zijn grappen zijn toegankelijk maar wel verdraaid intelligent en goed gevonden. Domien is zeer zeker een comedy schrijver van nature. Trouwens, de Vlaamse Vloeberghs kan ook prima een comedy night aan elkaar babbelen als presentator of host. U zegt het maar!

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.