Maurits Koster

Tijdens mijn studententijd studeerde ik Communicatie en Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde en werkte ik 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. Zoals een online veilingbedrijf dat ik na 17 jaar heb verkocht aan BVA-Auctions en een bedrijfsverzamelgebouw voor sociaal ondernemers (de Alchemist) in Utrecht.

Carrièreswitch
In de zomer van 2009 had ik een weekje vrij en schreef ik mij in voor een theatercursus. Even een weekje wat anders. Ik vond dat zo spannend en bevrijdend dat ik besloot om mee te doen aan een theaterfestival. Ik werd daar gezien en vervolgens gevraagd om auditie te doen voor de theateropleiding. Na zes jaar schrijven, zingen en spelen studeerde ik af in 2015. Nu sta ik in theaters door het land met mijn voorstelling ‘Demonen’, over de angst om niet gezien te worden.
?
Worden wie je bent
Tijdens de theateropleiding werd ik gevraagd presentatietrainingen te verzorgen. Dat vond ik direct geweldig om te doen. Ik ben me daarom verder gaan ontwikkelen aan o.a. de School voor Presentatiecoaching. Sinds 2015 ben ik aangesloten bij Speak to Inspire. Het coachen van mensen doe ik ook op breder vlak; LIfe Coaching. Ik heb opleidingen gevolgd aan o.a. Weisfelt vakopleiding voor liefdesenergie en de School voor Imaginatie en bij SeeTrue Mindfulness.

Naast coach ben ik ook regelmatig aanwezig op het podium als dagvoorzitter of cabaretier.

Tijdens mijn reis tot zover heb ik hoogtepunten en dieptepunten gekend. Ik deel die graag als dat anderen kan inspireren of helpen. Het heeft bij mij relatief lang geduurd voordat ik ben geworden wie ik kan zijn. Dat gevoel van dat het klopt gun ik iedereen.
?
Zien en gezien worden. Vanuit een open houding. Zonder oordeel. Met energie en met humor. Zonder maskers en uithangborden. Elkaar ontmoeten op de grens. ?Contact met jezelf hebben. Geaard zijn. Staan als een boom. Contact met anderen hebben. In verbinding zijn. Stromen als een rivier.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.