Chris van der Ende

“Lachen is de kortste afstand tussen mensen” (J.F. Kennedy)

Chris van der Ende is meester in de improvisatie, wat hem berucht heeft gemaakt bij ‘ruig publiek’. Met een ongekende snelheid maakt hij niets -en niemand ontziende grappen. Een gemiddelde van 175 volle lachen in 30 minuten maken een show van Chris een ware workout voor de lachspieren.

Chris, een Braziliaan die als kind werd geadopteerd door een Hollandse familie uit het kassen-gebied, klom op en werd een van de snelste stand-up comedians van Nederland. Zijn levenswijsheid, doorzettingsvermogen en ongekend snel denkvermogen.

De Stentor: “De energie spettert van hem af en hij houdt tegelijkertijd volop contact met de toeschouwers. Zijn onderwerpen ademen de huidige tijdsgeest en zijn daarom snel en gevarieerd”

De Morgen: “Het was de ervaring die hem tot meest geslaagde act van de avond maakte: goede mimiek en gestiek, vlotte interactie met het publiek en goede grappen.”

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.