Anne Neuteboomprint pagina
En dan nu Anne Neuteboom

Fotograaf: Anneloes van den Adel

De unieke Anne Neuteboom werkt aan nieuw materiaal. Ze wil iets spannends. Iets anders. Misschien… iets gevaarlijks? Iets waarvan je brein uit elkaar klapt*. Een avond Anne Neut voert je langs bizarre gedachtenkronkels en geestige woede. Ze worstelt zich, nog altijd gefrustreerd, en op onvoorspelbare wijze het leven door. Ga mee op zoek. Deze keer is ze niet bang om te schieten**.
*figuurlijk edoch bezoek op eigen risico
**letterlijk edoch EU gecertificeerd speelgoed

De frisse en brutale cabaretier maakte al drie succesvolle programma’s, werd genomineerd voor Neerlands Hoop en ontving lovende recensies. Over haar vorige voorstelling Effe niet met je mening schreef Trouw (★★★★): “Ontwapenende Anne Neuteboom toont de dubbelheid die in ons allemaal schuilt.”

In de pers

“Frisse wind in het cabaretlandschap” – Nominatie Neerlands Hoop

“De Utrechtse cabaretière wist al meermaals te ontwapenen met haar uitstraling van het meisje met de grote mond en het kleine hartje.” – Trouw ★★★★

“Ze is fel en ze is zacht, ze is onbeschaamd en ze is bescheiden, kortom een complexe persoonlijkheid met een zuiver taalgevoel.” – Theaterkrant

“Anne Neuteboom straalt de ontwapenende dubbelheid van de mens uit. En is nog heel geestig ook.” – Theaterkrant (keuze van de criticus)

“Ze pakt je in” – Dagblad van het Noorden ★★★★

“Gelaagde theaterpersoonlijkheid” – De Groene Amsterdammer

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.