Yvonne van den Eerenbeemtprint pagina
HEEL STUK

Fotograaf: Vincent Boon

Yvonne stond afgelopen seizoen met ‘BRONST’ in de theaters waarin ze het prachtige nummer ‘La Fin’ zong, dit leverde haar een welverdiende nominatie op voor de Annie M.G. Schmidt-prijs 2020. Daarvoor speelde ze haar succesvolle cabaret-ontruimingsoefening ‘SIRENE’ en was ze te zien in de groeiende satirische sketchshow ‘Klikbeet’ op de NPO en online.

HEEL STUK is een ode aan de imperfectie. Een viering van rafelrandjes, antihelden en alles waar een hoek af is. Een one-woman klucht met gênante spreekbeurten, jankende gitaren, penibele publiekssituaties en een joie de vivre van heb ik jou daar. En natuurlijk Yvonne’s fabelachtige liedjes. HEEL STUK; extreem geschikt voor mensen.

De pers schreef eerder over Yvonne:

“Yvonne is een groot talent en grijpt je bij de kladden” (Jury Amsterdams Kleinkunst Festival)

“Van den Eerenbeemt is scherp en neemt geen blad voor de mond. Ze voelt op een briljante manier het publiek aan.”, “Haar timing is zo strak dat iedere grap op de juiste wijze binnenkomt.” en “Een andere grote verrassing van deze avond is de zangstem van Yvonne.” (★★★★ Theaterparadijs)

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.