Kiki Schippersprint pagina
Kiki Schippers met band

Fotograaf: Anne van Zantwijk

In een meeslepende explosie van prachtige liedjes en humoristische vondsten toert Kiki Schippers met band door het land. Voor dit programma werd ze genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer Tata, haar vijfde nominatie. De Volkskrant noemde het theaterconcert de perfecte vorm voor haar cabaret en NRC en Theaterkrant prezen haar liedjes. “Diep ontroerend”, schreef AD (★★★★). “Naast pure cabaretliedjes toont Schippers een grote muzikale veelzijdigheid”, volgens de Volkskrant (★★★★).

Als hofleverancier van de beste theaterliedjes van Nederland speelt Kiki Schippers in de Champions League van de Nederlandse kleinkunst. Ze is bekend van actuele bijdrages aan het radioprogramma Spijkers met Koppen en als columnist bij Spraakmakers op NPO Radio 1. Ze combineert moeiteloos liefde en wetenschap, maatschappijkritiek en verwondering, en laat je achter met een lach op je gezicht en een brok in je keel. Een onvergetelijke avond met Kiki Schippers met Band!
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.