Ramon Chatrerprint pagina
nieuw programma (try-out)

Fotograaf: Anne van Zantwijk

Met zang vanuit zijn tenen en een fantastische stem, staat Ramon Chatrer op het podium met spiksplinternieuwe verhalen en liedjes. In 2020 won hij de Jury,- Publieks,- en Persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival en volgens de jury ‘straalt hij tegelijkertijd gevaar en zachtheid uit’. Hij word geprezen om zijn muzikaliteit, durf en de manier waarop hij fantasie en werkelijkheid door elkaar heen laat lopen. Na zijn eerste avondvullende voorstelling OPPERHOND: over alle hersenspinsels in een hoofd dat nooit stilstaat, speelt hij momenteel try-outs voor zijn nieuwe programma.

De pers over Ramon

‘Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker, die fantasie en werkelijkheid op een spannende manier door elkaar laat lopen.’ – Juryrapport Groninger Studenten Cabaret Festival 2020

‘Ramon Chatrer weet grote, herkenbare gevoelens en sentimenten te vertalen in mooie, weemoedige liedjes’ – Theaterkrant over liedjes uit Roestplaats (2020)

‘Ramon toont durf, grote muzikaliteit en oorspronkelijkheid in zijn liedteksten en composities’ –Juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.