Kasper van der Laanprint pagina
1 Kilo

Fotograaf: Aisha Zeijpveld

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant.

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. De NRC zag 1 Kilo en noemde hem ‘de cabaretsensatie van het jaar’. Het AD schreef: “Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!” Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain.
”Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt.” – de Volkskrant

Regie: Micha Wertheim

De pers over 1 Kilo door Kasper van der Laan:

NRC ★★★★★ “Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show”

AD ★★★★★ “Kasper van der Laan is een natuurtalent.”

De Volkskrant ★★★★ “Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.”

Micha Wertheim:
“Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razendknap en origineel en geëngageerd!”

In 2015 werd Kasper van der Laan lid van Comedytrain. In comedyclub Toomler heeft hij zich ontwikkeld als stand-up comedian en inmiddels is hij een vaste waarde binnen het collectief.

In 2018 won hij de publieksprijs van het BNNVARA Leids Cabaret Festival.

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.