Adverteren op cabaret.nl
 
U kunt op deze site adverteren met een advertentie bovenaan elke pagina. Formaat van de advertentie: 940x225 pixels. Minimale looptijd van een campagne is vijfdagen. Er is geen maximum aan de looptijd.
De advertenties worden getoond in roulerende volgorde per bekeken pagina, m.u.v. de printpagina's. Advertenties staan 8 seconde in beeld. Er wordt maximaal gerouleerd tussen 5 advertenties. Wanneer de muis op de advertentie staat houdt deze de advertentie vast tot de muis weer van de banner af is. Met een muisklikkop de banner worden bezoekers doorgelinkt naar een door u opgegeven linkadres.
 
U kunt het ontwerp van de advertentie zelf aanleveren in gecomprimeerde jpg of gif-formaat. Wij kunnen deze jpg ook voor u ontwerpen, hiervoor rekenen we wel meerprijs. Het gaat dan om een eenvoudig ontwerp met daarin bijvoorbeeld een foto, naam artiest/groep, programmanaam, voorstellingsdatum, theater + plaats en reserveringsnummer of website.

Advertentietarief: 5 euro per dag, met een minimum van 25 euro (5 dagen). Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Adverteniescampagnes kunnen door ons, zonder opgaaf van reden, worden geweigerd. Een campagne moet vooraf worden voldaan.
 
 
Sponsor worden?

Het actualiseren en in de lucht houden van deze site kost veel mankracht en geld. Draagt u cabaret.nl een warm hart toe en wilt u bijdragen aan het voortbestaan van deze site, dan is uw bijdrage van harte welkom. Word sponsor van cabaret.nl en bepaal zelf de hoogte van uw sponsorbedrag! Uw bijdrage zal worden ingezet om onze informatievoorziening up-to-date te houden en verbeteren. U kunt uw bijdrage overmaken op giro 7458783 t.n.v. TC Management, Nieuwegein, o.v.v. Vriend van cabaret.nl.

Wij stellen uw bijdrage erg op prijs.
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.