Bent u op zoek naar een geschikt cabaretoptreden voor uw feest of bedrijf, maar weet u niet wie, of waar u dit zoeken moet?

Maakt dan gebruik van onze expertise en ervaring met onze CabaretMatch-service. De Cabaretmatch is een onafhankelijk bedrijf met 25 jaar ervaring in de cabaretsector. Wij vinden voor u de beste passende artiest, dagvoorzitter of presentator die aansluit bij uw specifieke wensen en doelgroep en leveren u binnen een werkweek een duidelijke en vrijblijvend offerte met meerdere keuze mogelijkheden.

De CabaretMatch denkt graag met uw mee over passende optredens bij uw congres of feest op maat. Wij hebben een uitgebreide kennis van de cabaretwereld, een database met meer dan 500 cabaretiers, kleinkunstenaars en stand-up comedians en contacten met vrijwel alle cabaretimpresariaten. Daarnaast beschikken wij over een database met cabaretiers die gespecialiseerd zijn in het spelen en schrijven van maatwerk.

Wij gaan voor u op zoek naar een cabaretier of groep die het best bij uw wensen past. Theater op maat, cabaret op maat of een gewoon cabaretoptreden dat past bij uw doelgroep, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Er zijn mogelijkheden vanaf 10 minuten cabaret of stand-up comedy tot een avondvullend programma of een volledig op maat geschreven mini-programma van 30 minuten. Voor elk genre, voor jong of oud publiek, voor kleine of grote budgetten.

De CabaretMatch kan ook voor u zoeken naar muzikale optredens, van een onbekend feestbandje tot bekende namen.

Wilt u gebruik maken van deze CabaretMatch-service, vul dan ons aanvraagfomulier in of bel tijdens kantooruren 06 20349104.

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben nemen wij z.s.m. telefonisch contact met u op om de details van de aanvraag met u door te nemen om een zo duidelijk mogelijk beeld te krijgen van uw zoekprofiel.