Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Periode
– mei
Opzet
– auditie< - In mei vinden de halve finales plaats in het Comedy Theater te Amsterdam. Gevolgd door de finale in de Rode Hoed te Amsterdam.
Prijzen
– juryprijs
– publieksprijs
Beschrijving
Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival richt zich voornamelijk op studenten uit de grote universiteitssteden. Het festival kent de volgende opbouw: in mei vinden de halve finales plaats in het Comedy Theater te Amsterdam, gevolgd door de finale in de Rode Hoed te Amsterdam. Voor het zover is, worden de kandidaten door een selectiecommissie geselecteerd op basis van een auditie, een geluids- of video-opname of een optreden van de kandidaat ergens in het land. Op de finale worden de deelnemers beoordeeld door een jury die bestaat uit bekende Nederlanders en/of cabaretkenners. De jury roept uiteindelijk één deelnemer uit tot winnaar van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het publiek kiest de winnaar van de publieksprijs.

Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival wordt georganiseerd door:
Het Amsterdams Studenten Cabaret Festival
Nieuwe Leliestraat 190 A
1015 HG  AMSTERDAM
Tel.: 06-28646221
E-mail: info@ascf.nl

Meer informatie vind je op de website van Amsterdams Studenten Cabaret Festival

Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.