Enge Buren

Enge Buren: Muzikaal Cabaret

Zet drie mannen op het podium, overlaad ze met instrumenten en laat ze hun gang gaan! Het resultaat is verbluffend! Muzikaal cabaret van de bovenste plank! In een mum van tijd ontpoppen de drie zich tot virtuoze alleskunners die het publiek om hun vinger winden! Met speels gemak flitsen ze van de ene naar de andere muziekstijl. Absurde muzikale creaties, ritmische hoogstandjes en prachtige meerstemmigheid. Het publiek wordt voortdurend op het verkeerde been gezet. Nog niet bekomen van de 'slappe lach' zit je alweer met een brok in je keel. Dit gaat zo snel dat je nauwelijks in staat bent te denken welke muzikale klanken er zojuist voorbij kwamen. De lage drempel en het gevoel dat je deze mannen al je hele leven kent laten je maar één mogelijkheid: inspringen en meegaan'!

Enge Buren zingen prachtig driestemmig zingen en blinken uit in persiflages en karikaturen. Naast eigen composities lenen ze bekende popnummers en geven daar met absurdistische teksten en arrangementen een eigen draai aan. Het publiek wordt meegenomen op een wonderbaarlijke reis door de (pop)muziek en beleeft samen met Enge Buren hilarische en soms ontroerende momenten.

Grote bekendheid kregen zij met hun persiflage op "Se bastasse una canzone" van Eros Ramazotti "Ik heb zo’n zin in een pizza calzone"

Enge Buren laat een onvergetelijke indruk achter!
Deze pagina is onderdeel van de website www.cabaret.nl.
De cabaret-database van Nederland.
Een actueel overzicht van cabaret, kleinkunst en stand-up comedy.
 
Kijk op cabaretmatch.nl voor meer informatie over theater op maat, cabaret op maat of een muziekoptreden voor een congres, symposium of feest op maat.